Usein kysyttyä Kaarna lainasta

 

Kuka voi hakea Kaarna lainaa?

Henkilö, joka

• asuu vakituisesti Suomessa & on vähintään 24-vuotias
• on hoitanut moitteettomasti raha-asiansa
• ja jonka kuukausibruttotulot ovat vähintään 1 500 €/kk (18 000 € vuodessa)

Kaarna lainan hakemus tehdään yhteistyökumppaneidemme kautta.

 

OletKO tehnyt lainahakemuksen ja saanut alustavasti myönteisen päätöksen?

Kiitos lainahakemuksestasi! Melkein valmista, vielä pari juttua. Jotta voimme viimeistellä lainahakemuksesi, tarvitsemme sinulta vielä alla mainitut dokumentit lainahakemuksen liitteeksi. Muista myös allekirjoittaa sopimus sähköisesti.

Liitteiden lähetys on mahdollista tietoturvallisesti ja sähköisesti. Nopeutat lainahakemuksesi käsittelyä palauttamalla kaikki tarvittavat liitteet samalla kertaa! Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen liitteisiin, sopimuksen allekirjoitukseen tai käsittelyn etenemiseen, olethan yhteydessä hakemuspalveluumme 09-8564 5237 (arkisin 8.30-16.30).

Mitä liitteitä lainahakemukseen tarvitaan?

Lähetä hakemuksen liitteeksi todistukset kaikista lainahakemuksella ilmoittamistasi tuloista ohjeiden mukaisesti.

Lue yksityiskohtaisemmat liiteohjeet ›

Miten nopeasti saaT rahat tililleSi?

Käsittelemme lainahakemuksesi parin arkipäivän sisällä sen saapumisesta. Jos lainahakemuksesi hyväksytään alustavasti, tarvitsemme enää liitteet lopullista päätöstä varten. Asioinnin sujuvoittamiseksi on tärkeää, että olet hakemuksella ilmoittanut oikean sähköpostiosoitteen. Saatuasi lainasopimuksen, lue se läpi huolellisesti, tarkista tietojen oikeellisuus ja allekirjoita se. Lähetä pyydetyt dokumentit lainahakemuksesi liitteeksi. Ilman pyydettyjä liitteitä saapuvaa sopimusta ei voida käsitellä.

Maksamme lainasumman sopimuksessa ilmoittamallesi nimissäsi olevalle pankkitilille saman arkipäivän aikana, kun allekirjoitettu lainasopimus liitteineen on saapunut, ja olemme hyväksyneet sen.

 

Kaarna laina on Santanderin lainatuote. Lisää kysymyksiä ja vastauksia löydät myös täältä ›

 

Tietoa Kaarna lainasta

Kaarna laina – lainaa vaivattomasti & luotettavasti suomalaiselta toimijalta, joka on osa vakavaraista Pohjoismaissa ja globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Lainaa kaikkiin tarpeisiisi – henkilökohtaisesti hinnoiteltuna.

Tietoa Kaarna lainasta ›

Asiakaspalvelumme auttaa

Jäikö jokin mietityttämään? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Asiakaspalvelu ›