Tietoa Kaarna lainasta

Meillä kaikilla on suunnitelmia – isompia ja pienempiä. Nyt heti ja kauempana tulevaisuudessa. Kaarna laina mahdollistaa niin arjen akuutimmat hankinnat kuin myös suurempien suunnitelmien toteuttamisen.

Kaarna laina on vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea 2 000 – 40 000 euroa. Korko määräytyy asiakaskohtaisesti. Laina-aika on 2-15 vuotta riippuen lainasummasta.

 

Vakuudeton laina luotettavasti

Kaarna laina on turvallinen kulutusluotto, jota voit hakea vaivattomasti netissä. Käsittelemme luottohakemuksesi nopeasti ja luottamuksellisesti. Kulutusluoton käyttötarkoitusta tai -kohdetta emme kysy vaan meille riittää, että luottotietosi ovat kunnossa ja sinä itse tiedät, mihin tarkoitukseen luotto tulee.

 

Lainaa jopa 40 000 euroa

Kaarna lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Maksuaikojen pituuksiin vaikuttavat haetut luottosummat siten, että 5 000 euron suuruisiin kulutusluottoihin asti maksuajat ovat enintään 5 vuotta ja sitä suurempien kulutusluottojen takaisinmaksuajat enintään 15 vuotta. Kaarna lainaa voit hakea 2 000 – 40 000 euroa.

 

Lainan takaisinmaksu joustaa tilanteesi mukaan

Jos aina välillä haluat lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi, voit tehdä sen helposti ja ilman ylimääräisiä kustannuksia. Halutessasi myös koko lainan poismaksaminen kerralla onnistuu. Joustoa lainasi takaisinmaksuun saat hakemalla lainaasi lyhennysvapaita kuukausia.

 

Henkilökohtainen hinnoittelu

Teemme jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisesti räätälöidyn lainatarjouksen.

 

Säädä itsellesi sopiva kuukausierä

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen kuukausierä sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita sopivimman kuukausierän lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santanderin luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät luoton lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteän tilinhoitomaksun.

 

Lainaesimerkki

  • Lainasumma 10 000 €
  • Kuukausierä 180,26 €
  • Laina-aika 6 vuotta (72 erää)
  • Korko 9,11 % (3 kk Euribor (365) -0,35 % (1.7.2019) + 9,46 prosenttiyksikön marginaali)
  • KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 9,52 %
  • Lainakustannukset yht. 2 978,72 €
  • Maksettava kokonaismäärä 12 978,72 €

 

Kaarna laina on Santanderin lainatuote.

 

Asiakaspalvelumme auttaa

Jäikö jokin mietityttämään? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Asiakaspalvelu ›

Usein kysyttyä

Mietityttääkö jokin Kaarna lainan hakemiseen liittyen? Täältä löydät kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Usein kysyttyä ›